hidden hit counter NEC Groningen Skip to main content

NEC Groningen

FC Groningen wist de goede reeks van afgelopen week niet voort te zetten. Lege tribunes en een goede duizend fans in de gracht en de gaanderij.


Pin En Fc Groningen

RKC Waalwijk - SC Cambuur.

NEC Groningen. Het in eigen huis op tegen FC Groningen. In een leeg Goffertstadion heeft NEC een 3-0 zege geboekt op FC Groningen dat in de onderste regionen van de eredivisie blijft bivakkeren. NEC heeft zondagmiddag zonder al.

Het is NEC gelukt om het goede spel van de wedstrijd tegen FC Twente door te zetten in de wedstrijd tegen FC Groningen. In het Goffertstadion zijn geen supporters welkom op de tribunes vanwege het. Groningen-trainer Danny Buijs.

NEC is 8ste FC Groningen 15de Scheidsrechter. Aan Groninger zijde ontbrak het. Ingmar Oostrom Check hier de stand van zaken in de eredivisie.

De ploeg van Rogier Meijer was zeker de eerste helft dominant en zette dat dominante spel om in twee goals 3-0. 29 oktober 2021 door Jurre Grijsbach. Na Ron Jans is Danny Buijs de volgende trainer die zich zeer positief uitspreekt over NEC.

NEC op 2-0 tegen Groningen in leeg Goffertstadion. NEC - FC Groningen. NEC speelt zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Groningen aftrap 1430 uur.

Zondag 31 oktober 2021 om 1626 Laatste update. Tientallen supporters volgden de wedstrijd op schermen die. NIJMEGEN - Een halfvolle parkeerplaats op het Stadionplein.

Supporters NEC bekijken de wedstrijd tegen Groningen dan maar vlak buiten het stadion. Dat is maandagavond bekendgemaakt. FC Groningen verloor zondagmiddag met 3-0 van NEC in Nijmegen.

Het betere spel was voor NEC in de eerste helft en keeper Leeuwenburgh wist een aantal kansen van de thuisploeg tegen te houden. NIJMEGEN - NEC heeft zondag de eerste van minstens twee thuiswedstrijden zonder publiek gewonnen. Het laatste en meeste Highlights.

In het Goffertstadion zijn geen supporters welkom op de tribunes vanwege het. NEC speelt uitstekend en volwassen voetbal. NEC - FC Groningen bij FC Groningen video nieuws.

Ze spelen uitstekend voetbal hebben een volwassen. De FC verloor in Nijmegen met 3-0 van een beter NEC. NEC kwam vlak voor rust op voorsprong nadat Ali Akman tussen een.

De Nijmeegse club won na een sterk optreden met 3-0 van FC Groningen. Both NEC and Groningen enter Sundays clash at the Stadion De Goffert on the back of two consecutive wins in all competitions but the visitors are struggling more in the Eredivisie currently. De wedstrijd werd gespeeld zonder publiek.

De promovendus uit Nijmegen. Goedendag en welkom in dit liveblog. Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard.

FC Groningen kwam 29 keer eerder voor een eredivisiewedstrijd op bezoek in Nijmegen. Het was een direct gevolg van de instortende tribune in het uitvak na de wedstrijd tegen vistas waarna onze gemeente uit voorzorg. NEC heeft voor lege tribunes in het Goffert-stadion met 3-0 gewonnen van FC Groningen.

Mijn naam is Mitch Marinus en ik houd je op de hoogte van. In Rolde werd het 3-3. NEC FC Groningen.

NEC FC Groningen wordt gespeeld in Nijmegen zonder publiek. Hiermee verstevigde de Nijmegenaren een plek. Bekijk het programma en de stand in.

Supporters NEC bekijken de wedstrijd tegen Groningen dan maar vlak buiten het stadion. NEC heeft zondag in een leeg Goffertstadion drie punten gepakt ten koste van FC Groningen. Het was een nogal surreële vertoning vandaag in de Goffert.

Het startsignaal voor de wedstrijd klinkt om 1430 uur. Zo zagen wij het niet echt goed. NEC speelt zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen FC Groningen aftrap 1430 uur.

Het besluit is genomen na overleg met de gemeente Nijmegen en voetbalbond KNVB. Video NIJMEGEN - Een halfvolle parkeerplaats op het Stadionplein. NEC schiet Groningen in leeg Goffertstadion verder in de problemen.

FC Utrecht - Willem II. ROLDE - NEC speelde vrijdagmiddag in het hoge Noorden op de valreep gelijk in een oefenduel met Jong FC Groningen. NEC won van die onderlinge ontmoetingen elf keer.

NEC zet goede vorm voort en wint zonder problemen van Groningen. De wedstrijd van NEC tegen FC Groningen die voor komend weekend op het programma staat wordt gespeeld in het Goffertstadion in Nijmegen zonder publiek. Op zondag 31 oktober neemt NEC.

Een Groningse blunder en goal van Elayis Tavsan maakten het verschil. Ali Akman Elayis Tavsan en. Het is voor mij geen verrassing dat NEC zo goed is begonnen aan het seizoen.


Pin On Fc Groningen


Raadhuis In Appingedam Groningen Netherlands Holland


Nec Nijmegen De Goffert


Pin En Fc Groningen


Pin Op Traktaties


Nec Nijmegen Nijmegen Eendracht Combinatie In 2021 Nijmegen European Football Soccer


09 09 1997 Fcgroningen Verslaat Necnijmegen Met 4 0 Foto Magno Mocelin Viert Een Van Zijn Treffers Gronec Foto Groningen


Nec Nijmegen


Raadhuis Van Appingedam In Appingedam Monument Rijksmonumenten Nl Groningen Monumenten Monument


Oude Raadhuis Appingedam Nederland Groningen Gebouwen


Pin En Fc Groningen


1628 Kaart Van Friesland Groningen Drenthe En Oost Friesland Met In De Hoeken Afbeeldingen Van Een Paar In De Klederdr Kaarten Oude Kaarten Antieke Kaarten


Settled In Peony On Nm2hhy Tattooben Groningen Groningentattoo Tattoogroningen Peony Peonytattoo Nec Neck Tattoos Women Throat Tattoo Front Neck Tattoo


منتديات كووورة السجل الذهبي للكرة الهولندية European Soccer European Football Football Manager


Pin On Voetballogos


Dutch Clubs Futebol Esportes Papel De Parede Do Telefone


Appingedam Groningen Just Love The Netherlands And The Dutch Guys One Especially Groningen Nederland Gebouwen


Pin On Footyhint


File Feyenoord Logo Svg Football Logo Soccer Logo Sport Team Logos

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar